Delivery hours
- Mon - Sun 10:00 AM - 5:30 PM, 10:00 AM - 5:30 PM
Address
京都府京都市中京区梅屋町501
Our recommended item decorated with Gojou Ohashi's Giboshi! This dynamic monaka has lots of Tanba Dainagon red bean paste.
220g With steamed Habutae glutinous rice from Shiga prefecture and large red beans. You'd want to eat this every day. (About a large serving of a bowl).
大粒小豆のつぶ餡をもちもちの大福生地で包み、新鮮な苺を召し上がっていただく為、上に苺を乗せました。 つぶ餡は、生地の色は白です。
220g A natural flavor of steamed Habutae glutinous rice from Shiga prefecture and wild vegetables. Enjoy the tender taste of soy sauce and stock, and the aroma of wild vegetables. (About a large serving of a bowl).
甘酸っぱいみかんをまるごと1つに薄く白餡を巻き、柔らかいお餅で包みました。
Made with rice flour from Shiga prefecture and domestic mugwort. Lots of red bean paste ""Tsubuan"" inside.
A fluffy and smooth dough made with flour, egg, and honey, and lots of Dainagon red beans inside.
A classic rice dumpling made only with rice flour, sugar, and water. The green part has matcha in it.
しっとりしたこし餡をもちもちの大福生地で包み、新鮮な苺を召し上がっていただくために、苺を上に乗せました。 こし餡は、生地の色はピングです。
道明寺のつぶつぶ、もちもちの生地でこし餡を包んでいます。 塩漬けした桜の葉から、ふわっと香る桜の香りと程よい塩気で春の訪れを感じられるお菓子です。
京都府京都市中京区梅屋町501